privébeleid


fuzhou wonder electric co., ltd. respecteer uw privacy. Lees het volgende voor meer informatie over ons privacybeleid ("dit beleid").dit beleid is van toepassing op wonder electric websites, producten en diensten die links naar dit beleid weergeven of bieden.

dit beleid beschrijft hoe wonder electric uw persoonlijke gegevens verwerkt, maar het behandelt mogelijk niet alle mogelijke scenario's voor gegevensverwerking. wonder electric kan u informeren over product- of servicespecifieke gegevensverzameling via aanvullende beleidsregels of mededelingen die voorafgaand aan de verzameling worden verstrekt.


dit beleid beschrijft:

1. hoe we uw persoonlijke gegevens verzamelen en gebruiken

2. cookies en vergelijkbare technologieën

3. hoe we persoonlijke gegevens vrijgeven

4. hoe u toegang krijgt tot en beheer heeft over uw persoonlijke gegevens

5. hoe we uw persoonlijke gegevens beschermen

6. hoe we persoonsgegevens van kinderen verwerken

7. externe leveranciers en hun diensten

8. internationale overdracht van uw persoonlijke gegevens

9. updates van dit beleid

10. hoe u contact met ons kunt opnemen


1. hoe we uw persoonlijke gegevens verzamelen en gebruiken

persoonsgegevens zijn alle gegevens die, alleen of samen met andere gegevens, kunnen worden gebruikt om een ​​natuurlijke persoon te identificeren. u verstrekt ons dergelijke gegevens rechtstreeks wanneer u onze websites, producten of diensten gebruikt, of interactie met ons heeft door bijvoorbeeld contact met ons op te nemen voor ondersteuning. we kunnen ook gegevens verkrijgen door vast te leggen hoe u omgaat met onze websites, producten of diensten. We kunnen bijvoorbeeld technologieën zoals cookies gebruiken of gebruiksgegevens ontvangen van software die op uw apparaat wordt uitgevoerd. zoals wettelijk is toegestaan, kunnen we ook gegevens verkrijgen van openbare en commerciële bronnen van derden, bijvoorbeeld aankoopstatistieken van andere bedrijven om onze diensten te ondersteunen. de persoonlijke gegevens die we verzamelen omvatten naam, geslacht, bedrijfsnaam, functie, post- en e-mailadressen, telefoonnummer, inloggegevens (account en wachtwoord), foto's en certificaatinformatie, enz., afhankelijk van hoe u met wonder electric omgaat, voor bijvoorbeeld de website die u bezoekt of de producten en diensten die u gebruikt. we verzamelen ook de informatie die u ons verstrekt en de inhoud van de berichten die u ons stuurt, zoals de vraaginformatie die u verstrekt, of de vragen of informatie die u verstrekt aan de klantenservice.


Voordat u de producten of diensten van wonder electric gebruikt, moet u mogelijk persoonlijke gegevens verstrekken. in sommige gevallen kunt u ervoor kiezen om uw persoonlijke gegevens niet bekend te maken om wonder electric. Het niet verstrekken van bepaalde gegevens aan wonder electric kan echter betekenen dat we u bepaalde producten of diensten niet kunnen leveren of niet kunnen reageren op een door u aangekaart probleem.


we kunnen uw persoonsgegevens gebruiken voor de volgende doeleinden.

  • het voldoen aan uw transactie- of serviceverzoeken, inclusief het uitvoeren van bestellingen; het leveren, activeren of verifiëren van producten of diensten; het verzorgen van training en certificering; beheren en verwerken van trainingen en certificeringsexamens; deelnemen aan onsite of virtuele activiteiten; het voldoen aan uw verzoeken om wijzigingen of u de gevraagde informatie verstrekken (zoals marketingmateriaal voor producten en diensten en whitepapers); en het bieden van technische ondersteuning.
  • contact met u opnemen met uw toestemming; u informatie sturen over producten en diensten die u mogelijk interesseren; u uitnodigen om deel te nemen aan wonder electric-activiteiten (inclusief promotionele activiteiten), marktonderzoeken of tevredenheidsonderzoeken; of u marketinginformatie sturen. Als u dit soort informatie niet wilt ontvangen, kunt u zich op elk moment afmelden.
  • u belangrijke mededelingen sturen, zoals de installatie van en updates voor het besturingssysteem of de applicatie.
  • u een aangepaste gebruikerservaring en inhoud bieden.
  • kwalificeren en beheren van leveranciers en zakenpartners, en communiceren of samenwerken met leveranciers en zakenpartners.
  • het verbeteren van onze producten en diensten door middel van interne audits, data-analyse en onderzoek.
  • analyseren van de efficiëntie van onze bedrijfsactiviteiten en evalueren van marktaandeel.
  • probleemoplossing wanneer u foutrapporten verstuurt.
  • het synchroniseren, delen en opslaan van de gegevens die u uploadt of downloadt en de gegevens die nodig zijn voor het uploaden en downloaden.
  • het waarborgen van de veiligheid van onze producten, diensten en klanten of gebruikers, het uitvoeren en verbeteren van onze verliespreventie- en antifraudeprogramma's.
  • het naleven en afdwingen van toepasselijke wettelijke vereisten, industrienormen en ons beleid.


wonder electric kan ook persoonlijk identificeerbare informatie (niet-pii) verzamelen en gebruiken. non-pii is informatie die niet kan worden gebruikt om een ​​bepaald individu te identificeren. wonderelectric zal bijvoorbeeld statistische gegevens verzamelen, zoals het aantal bezoeken aan zijn website. we verzamelen deze gegevens om te begrijpen hoe gebruikers onze websites, producten en services gebruiken, zodat we onze services kunnen verbeteren en beter aan uw behoeften kunnen voldoen. wonder electric kan naar eigen goeddunken verzamelen, gebruiken, verwerken, overdragen of disclosenon-pii voor andere doeleinden gebruiken.we zullen proberen uw persoonlijke gegevens te isoleren van niet-pii en ervoor te zorgen dat de twee soorten gegevens afzonderlijk worden gebruikt. Als persoonlijke gegevens worden gecombineerd met niet-pii, worden deze tijdens de verwerking nog steeds als persoonlijke gegevens behandeld.


wonder electric zal uw persoonsgegevens verwerken volgens de vereisten van de toepasselijke wetgeving op een gepaste wettelijke basis, waaronder:

het verwerken van uw persoonlijke gegevens om het contract na te komen bij het reageren op een transactie of serviceverzoek


  • het verwerken van uw persoonsgegevens met uw toestemming;
  • verwerking op basis van de gerechtvaardigde belangen van wonder electric of een derde partij wanneer we uw persoonsgegevens gebruiken om contact met u op te nemen, marketing- of marktonderzoeken uit te voeren, onze producten en diensten te verbeteren, onze verliespreventie uit te voeren en te verbeteren en
  • fraudebestrijdingsprogramma's en andere doeleinden. gerechtvaardigde belangen omvatten ons in staat stellen om ons bedrijf effectiever te beheren en uit te voeren en om onze producten en diensten te leveren; het beschermen van de veiligheid van onze bedrijven, systemen, producten, diensten en klanten; intern beheer; voldoen aan interne beleidslijnen en proceduressses; en andere legitieme belangen die in dit beleid worden beschreven;het verwerken van uw persoonsgegevens zoals nodig om te voldoen aan wettelijke verplichtingen en deze na te komen.
  • 2. cookies en soortgelijke technologieën



2.1 cookies

Om ervoor te zorgen dat onze website correct werkt, kunnen we soms een klein stukje gegevens, een zogenaamde cookie, op uw computer of mobiel apparaat plaatsen. een cookie is een tekstbestand dat door een webserver op een computer of mobiel apparaat wordt opgeslagen. de inhoud van een cookie kan alleen worden opgehaald of gelezen door de server die de cookie aanmaakt. de tekst in een cookie bestaat vaak uit identificatoren, sitenamen en enkele cijfers en tekens. cookies zijn uniek voor de browsers of mobiele applicaties die u gebruikt, en stellen websites in staat om gegevens op te slaan, zoals uw voorkeuren of items in uw winkelwagen.

net als veel andere websites of internetserviceproviders gebruikt wonder electric cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. sessiecookies worden na elk bezoek verwijderd, terwijl permanente cookies bij meerdere bezoeken op hun plaats blijven. Met cookies kunnen websites uw instellingen onthouden, zoals taal, lettergrootte op uw computer of mobiele apparaat, of andere browservoorkeuren. dit betekent dat een gebruiker niet voor elk bezoek de voorkeuren opnieuw hoeft in te stellen. Integendeel, als er geen cookies worden gebruikt, behandelen websites u als een nieuwe bezoeker telkens wanneer u een webpagina laadt. Als u bijvoorbeeld wordt omgeleid naar een andere webpagina vanaf een website waarop u al bent ingelogd, en vervolgens terugkeert naar de oorspronkelijke website, zal deze u niet herkennen en moet u opnieuw inloggen.

wonder electric zal geen cookies gebruiken voor doeleinden die niet in dit beleid worden vermeld. u kunt cookies beheren of verwijderen op basis van uw eigen voorkeuren. voor details, bezoek

aboutcookies.org. u kunt alle cookies wissen die op uw computer zijn opgeslagen, en de meeste webbrowsers bieden de mogelijkheid om cookies te blokkeren. door doingso moet u de gebruikersinstellingen echter elke keer dat u onze website bezoekt, wijzigen. Lees hier hoe u de cookie-instellingen voor uw browser beheert:internetexplorer
googlechrome
mozillafirefox
safari
opera
2.2 webbakens en pixeltags


Naast cookies kunnen we ook andere vergelijkbare technologieën op onze websites gebruiken, zoals webbakens en pixeltags. wanneer u bijvoorbeeld een e-mail ontvangt van wonder electric, kan deze een doorklik-URL bevatten die naar een webpagina van wonder electric linkt. Als u op de link klikt, houdt wonder electric uw bezoek bij om ons te helpen meer te weten te komen over uw voorkeuren voor producten en diensten en om onze klantenservice te verbeteren. een webbeacon is een transparante grafische afbeelding die is ingesloten in een website of in een e-mail. we gebruiken pixeltags in e-mails om erachter te komen of een e-mail is geopend. u kunt zich op elk moment uitschrijven voor de wonder electric mailinglist als u niet op deze manier gevolgd wilt worden.

door onze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies, webbakens en pixeltags zoals hierboven beschreven.

3. hoe we persoonlijke gegevens vrijgeven


wonder electric deelt uw persoonlijke gegevens met andere partners, zoals beschreven in dit beleid, wanneer diensten worden geleverd door partners die geautoriseerd zijn door wonder electric. Als u bijvoorbeeld een online aankoop doet bij wonder electric, moeten wij uw persoonsgegevens delen met de logistieke dienstverlener om de verzending te regelen of met een partner om diensten te verlenen. bovendien kunnen we als wereldwijd bedrijf persoonlijke gegevens delen met wonder electricaffiliates en dochterondernemingen.om te voldoen aan toepasselijke wetten of om te reageren op geldige juridische procedures, kan wonder electric uw persoonlijke gegevens ook vrijgeven aan wetshandhavers of andere overheidsinstanties. Als Wonder Electric betrokken is bij een herstructurering, fusie en overname, of een faillissements- of liquidatiezaak in een bepaald rechtsgebied, kunnen uw persoonsgegevens worden bekendgemaakt in verband met de transactie. wonder electric kan uw gegevens ook vrijgeven wanneer dit gepast is, bijvoorbeeld om de algemene voorwaarden uit te voeren, wanneer wij van mening zijn dat openbaarmaking noodzakelijk of gepast is om lichamelijk letsel of financieel verlies te voorkomen, of wanneer het verband houdt met een onderzoek naar vermoedelijke of feitelijke illegale activiteiten.

4. hoe u toegang krijgt tot en controle heeft over uw persoonlijke gegevens

het is uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat alle persoonlijke gegevens die aan wonder electric worden verstrekt, correct zijn. wonder electric is toegewijd aan het handhaven van de juistheid en volledigheid van persoonlijke gegevens en het up-to-date houden van de gegevens.


voor zover vereist door de toepasselijke wetgeving, kunt u (i) het recht hebben om toegang te krijgen tot bepaalde persoonlijke gegevens die we over u bewaren, (ii) verzoeken dat we onnauwkeurigheden in die gegevens bijwerken of corrigeren, (iii) bezwaar maken tegen of ons gebruik van uw gegevens beperken. persoonlijke gegevens, en (iv) ons vragen om uw persoonlijke gegevens uit onze database te verwijderen. Om deze rechten uit te oefenen, kunt u contact met ons opnemen om uw feedback online of offline te geven. uw schriftelijke verzoek kan nodig zijn voor de veiligheid. we kunnen het verzoek afwijzen als we redelijke gronden hebben om aan te nemen dat het verzoek frauduleus of onuitvoerbaar is of de privacy van anderen in gevaar kan brengen.

indien toegestaan ​​door de toepasselijke wetgeving, hebt u het recht om uw toestemming op elk moment in te trekken wanneer wonder electric uw persoonsgegevens verwerkt op basis van uw toestemming. de intrekking heeft echter geen invloed op de legitimiteit en effectiviteit van de manier waarop we uw persoonsgegevens verwerken op basis van uw toestemming voordat de intrekking plaatsvindt; evenmin heeft het invloed op enige gegevensverwerking die is gebaseerd op een andere rechtvaardiging dan uw toestemming.

als u denkt dat de manier waarop wij uw persoonlijke informatie verwerken niet in overeenstemming is met de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming, kunt u contact opnemen met de relevante bevoegde gegevensbeschermingsautoriteit.

5. hoe we uw persoonsgegevens beschermen en bewaren

de veiligheid van uw persoonsgegevens is belangrijk voor ons. we gebruiken passende fysieke, beheers- en technische maatregelen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, openbaarmaking, gebruik, wijziging, beschadiging of verlies. We gebruiken bijvoorbeeld cryptografische technologieën voor vertrouwelijkheid van gegevens, beschermingsmechanismen om aanvallen te voorkomen en mechanismen voor toegangscontrole om alleen geautoriseerde toegang tot uw persoonlijke gegevens toe te staan. we geven ook trainingen over veiligheid en privacybescherming voor werknemers om hen bewust te maken van de bescherming van persoonsgegevens. wonder electricis toegewijd aan het beschermen van uw persoonlijke gegevens; Houd er echter rekening mee dat de neusverzekeringsmaatregel perfect is.


we zullen uw persoonlijke gegevens niet langer bewaren dan nodig is voor de doeleinden die in dit beleid worden vermeld, tenzij een verlenging van de bewaartermijn anders is vereist of toegestaan ​​door de wet. de opslagperiode voor gegevens kan variëren afhankelijk van het scenario, het product en de service. de standaarden die Electric gebruikt om de bewaartermijn te bepalen zijn als volgt: de tijd die nodig is om persoonsgegevens te bewaren voor zakelijke doeleinden, waaronder het leveren van producten en diensten; het bijhouden van bijbehorende transactie- en bedrijfsgegevens; het controleren en verbeteren van de prestaties en kwaliteit van producten en diensten; zorgen voor de beveiliging van systemen, producten en diensten; het afhandelen van mogelijke gebruikersvragen of klachten en het lokaliseren van problemen; of de gebruiker instemt met een langere bewaartermijn; en of de wetten, contracten en andere gelijkwaardigheden speciale eisen stellen aan het bewaren van gegevens; enz. wij bewaren uw registratiegegevens zolang uw account nodig is voor dienstverlening. u kunt ervoor kiezen om uw account af te melden. nadat u uw account heeft afgemeld, zullen we stoppen met het leveren van producten en diensten via uw account en zullen we uw relevante persoonlijke gegevens verwijderen, op voorwaarde dat het verwijderen niet anders is bepaald door speciale wettelijke vereisten.

6. hoe we persoonsgegevens van kinderen verwerken

onze websites, producten en diensten zijn in eerste instantie bedoeld voor volwassenen. een kind mag zich niet abonneren op wonder elektrisch zonder toestemming van een ouder of voogd. Als de persoonlijke gegevens van een kind worden verzameld met voorafgaande toestemming van de ouders, zullen we de gegevens alleen gebruiken of openbaar maken die wettelijk zijn toegestaan, met de uitdrukkelijke toestemming van de ouders of voogden van het kind, of wanneer dit nodig is voor de bescherming van het kind. als we per ongeluk de persoonlijke gegevens van een kind verzamelen zonder vooraf geverifieerde toestemming van de ouders van het kind, zullen we proberen de gegevens zo snel mogelijk te verwijderen.


7. externe leveranciers en hun dienstenOm een ​​positieve gebruikerservaring te garanderen, kunt u inhoud of weblinks ontvangen van andere derden dan wonder electric en haar partners ("derde partijen"). wonder electric heeft niet het recht om dergelijke derden te controleren, maar u kunt ervoor kiezen om de links te gebruiken, de inhoud te bekijken en / of toegang te krijgen tot de producten of diensten die door derden worden aangeboden.

wonder electric heeft geen controle over de privacypraktijken en het gegevensbeschermingsbeleid van derden die niet onder dit beleid vallen. wanneer u persoonlijke informatie aan een dergelijke derde partij verstrekt, lees en verwijs dan naar het privacybeschermingsbeleid van de derde partij.


8. internationale doorgifte van uw persoonsgegevens

als wereldwijd bedrijf kunnen uw persoonlijke gegevens die door wonder electric worden verzameld, worden verwerkt of geopend in het land / de regio waar u onze producten en diensten gebruikt of in andere landen / regio's waar wonderelectric of haar gelieerde ondernemingen, dochterondernemingen, serviceproviders of zakenpartners aanwezig zijn. deze rechtsgebieden hebben mogelijk verschillende gegevensbeschermingswetten. in dergelijke omstandigheden zal wonder electric maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat gegevens worden verwerkt zoals vereist door dit beleid en de toepasselijke wetgeving.

9. updates van dit beleid


wonder electric behoudt zich het recht voor om dit beleid op elk moment te actualiseren of te wijzigen. we zullen het laatste privacybeleid op deze pagina vrijgeven voor eventuele wijzigingen. Als er belangrijke wijzigingen worden aangebracht in het privacybeleid, kunnen we u via verschillende kanalen op de hoogte stellen, bijvoorbeeld door een bericht op onze website te plaatsen of u rechtstreeks op de hoogte te stellen.

10. hoe u contact met ons kunt opnemen


Als u privacyklachten of problemen heeft, neem dan contact met ons op voor feedback door op de "contact" -pagina van de website te klikken.

waar uw persoonsgegevens worden verwerkt door wonderelectric in overeenstemming met dit privacybeleid, is de wonder electric entiteit die op uw verzoek reageert, contact met u opneemt, u producten of diensten levert, of een contract met u heeft ondertekend of op het punt staat een contract met u te ondertekenen, is de beheerder van de gerelateerde persoonlijke gegevens.


|74|

|75|

|76|

abonneren
welkom om u te abonneren op de nieuwsbrief, productcatalogus en servicegegevens van Wonder om meer over ons te weten.
stuur een bericht
stuur een bericht
Als u geïnteresseerd bent in onze producten en service, of andere informatie over Wonder, laat dan een bericht achter. We geven je binnen 24 uur feedback.

huis

producten

over

contact